DEN LILLA SVARTA



Min nya favorit. Kommer mer eller mindre bo i denna i höst. Tänkte sälja lite kläder (dock inte denna) via Blogg.se så stay tuned! =)

Pusspuss / Mrl.S

NÄR INGENTING VILL FUNGERA

Godmorgon. Har inte sovit en blund inatt, har alltså fortfarande inte gått och lagt mig och det är så himla typiskt. Jag vet precis hur det kommer bli idag bara för det.
Alla mina inbokade grejer kommer att bli uppskutna ev uteblivna. Det är inte hela världen men hade sett fram emot att vakna tidigt och vara vaken hela dagen.
Min kropp fungerar så konstigt ibland, somnar jag vid ca 21 vaknar jag ALLTID vid ca 02 eller 03 och sedan vägrar den att somna om!! Men går jag upp vid tex 08:00 blir jag panik sömning/kan decka på en sekund anywhere vid 17 tiden. Skulle jag ta en power-napp då blir jag omöjlig att väcka och skulle det gå på något mirakulöst sätt gå att väcka mig blir jag jätte sur och så är jag vaken hela natten. Suck... Nu har jag bestämt mig för att jag ska gnugga tröttheten ur mina ögon och se på minst 1 film och försöka vara vaken tills det inte går längre. Sova max 3 timmar under dagen och läsa som en tok på kvällen. Det blir jag alltid trött av, DET MÅSTE FUNKA. Men vad gör man när inte super knepen fungerar längre?!! När att somna-på-favvo-sidan-lyssna-podcast-blunda-måla drömmar slutar fungera???

Hoppas ni får en underbar dag. Kärlek mina vänner / Mrl.S

SWEET LIKE A ROSE

Mina favorit dofter hemma är rosor, vanilj eller kanel. Har en doft påse i min walk in closet och massa vanilj ljus. I mitt sovrum har jag en salig blanding av allting vilket ger trippel lycka och härlig doft.

 

Kram kram. Glöm inte bort att du är värdefull

I min lilla lilla värld av lycka

I feel great and I feel strong.
Monday, day one.


Torsdag - GO GO GO

Hejhejhej. Nu ska jag snart iväg och jobba. Det känns skit fett och jag har massa energi i kroppen! Vill inte vara ledig längre, haha. Tror inte på ledighet. Eller jag måste själv ha valt det och åka utomlands eller nått för att det ska kännas skönt! Time to get that paper. Later babes! / Mrl.S

Denna låten gör mig glad, so here you go! :)

Frukost frukost frukost

Heej! Somnade redan vid tio igår vilket är väldigt tidigt för att vara mig. Känner mig utvilad och på bra humör så tänkte göra frukost på sängen till mamma & pappa.
Jag älskar er mest av allt & alla.

Ha en toppen måndag, jag är ledig och tänkte göra absolut ingenting. Wiiii.
KÄRLEK / Mrl.S

Tre blev en




Idag åker Patricia till Turkiet & Paulette till LA! Kvar sitter lilla jag...
Tittade igenom mina LA bilder från 2010 och det är nästan som man vill ta en flygstol ner till alla underbara människor igen. Men jag kan åka när jag vill, imorgon eller om 3 månader så vad har jag att klaga över?
KÄRLEK

Hösten är här

Känns som någon målat världen i en tråkig gråskala och kalla vindrar sveper fram.
Jag kan tycka att hösten är mysig, även vinten om det inte vore för att jag fryser så oerhört lätt. Nästan värst varje gång man vaknar och har snurrat in sig i täcket så fötterna är bara. Sover nämligen med mjukis kläder, två filtar och duntäcke året om. Nu ikväll satte jag igång mitt element och tack gode Gud för el.

Nu ska jag se på Scream4. Pusspusspuss♥

POWWA


THE TRANSFORMATION





Jag hade inte med mig min kamera men jag tog lite innan jag åkte hemifrån.
Vilken skillnad, hahaha. Kanske borde satsa på rosa? - Njaaa, men min outfit blev super snygg! =) Senast jag såg så många människor som dansade på stolarna var på student balen. Har dansat, skålat och haft en underbar kväll. Det är en väldigt trött tjej som nu ska tvätta av sig allt smink och krypa ner i sängen. Tänkte slå på en feel-good film och titta tills mina ögonlock ger vika och drömmarna kallar.
All kärlek. Bless / Mrl.S

SunTrip

Idag hittade jag en peruk inför festen på lördag. PINK BABY :D

KKV - VI ÅKER ALDRIG LÄNGRE

Underbar låt av KKV

One beautiful monday in August

Agnes, jag & Alice

Bus i sängen :)

Agnes


Picknick i sängen med chips och salta pinnar :)

Ikväll har jag haft en riktig mys-måndag. Har haft två bus tjejer på besök.
Efter mycket spring och lek avslutade vi kvällen med en picknick i min säng med lite chips och godis. Gissa om man var poppis som gav tillåtelse att äta godis på en måndag! Weeey! Nu har jag fyra jobb dagar kvar sedan har jag två veckor semester! Känns helt underbart!! =) Nu tänkte jag titta på en komedi, skratta högt och somna gott. All kärlek / Mrl.S

call it what you wanna call it

Hej fina. Igår var jag på massage och passade även på att kolla in Nelly outlet på Åhaga. Kom hem med ett par nya skor och en jätte fin kavaj. Mitt ansikte blir bättre och bättre för varje dag och har rådfrågat en hud specialist om mina utslag i ansiktet. Tar två olika krämer som lämnar genomskinliga lager på huden, inte direkt vackert men det hjälper iallafall och det är viktigast =)

Inte den bästa bilden men såhär har jag gått runt idag, lång klänning och min nya fina kavaj. Nu ska jag göra en mat låda och dra mig mot nattens alla äventyr!

Kärlek / Mrl.S





JAG MÅ VARA DÅLIG BLOGGARE, MEN JAG ÄR BRA PÅ MYCKET ANNAT

Precis ätit grillat på balkongen. Solnedgång och grillade grönsaker är kalas gott! =) Nu väntar jobb och allt vad natten kan erbjuda. Kram ! / Mrl.S

RSS 2.0