Frukost

Godmorgon inne från Condeco. Framför mig har jag grönt te med smak av päron och ingefära och en kopp kaffe. Bra start på veckan, be humble :)! Puss kram


Above it all

Hej min vän. Lång dag, upp tidigt för möte och framsteg. Otroliga framsteg, beröm i överflöd och inte en enda tår. Så otroligt glad för detta. En belöning och tacksamhet emot mig själv, check. I form av Marc Jacobs. Nu tänker jag trappa ner på de matriella belöningarna och kanske ta en glass eller äta en god lunch efter för att inte om utan NÄR jag når mitt mål vill jag handla ett par nya skor. Inte vilka skor som helst, nej nej. Dom är allt, l o v e l y n s i c k. Finns egentligen ingenting som säger att jag inte kan få köpa dom imorgon. Bara att knalla in i butiken, dra kortet och gå men det skulle inte kännas lika bra. Jag vill kämpa för dom. Dom är så jäkla snygga, beyond verkligen!

Det är ett par Gucci sneakers. Förmodligen skulle jag inte våga använda dom, hahaha! Där är jag inte än, längst upp på den långa trappan men när jag är i mål ska jag go bananas i mina nya G sneakers.

Ett avsnitt av Boardwalk Empire sedan dags att nana. All kärlek sänder jag dig.

En bild från morgonpromenaden i majorna

 


Äntligen!

Hej fina. Sitter hos frissan och dricker en kopp kaffe. Har färg i håret och väntar på att Camilla ska tvätta ur färgen och börja klippa! Känns så lyxigt att bara kunna luta sig tillbaka och koppla av. Bästa möjliga start på veckan med salongsdoft i håret. All kärlek :)


Godnatt

Godkväll :). Nu är jag hemkommen från jobbet och ska snart sova. Har tänt lite doft ljus och ska skriva lite dagbok. Är så glad för att jag lärde mig själv det när jag lärde mig skriva. Har sparat alla mina gamla dagböcker och tycker det är bland det bästa som finns att ta fram dom gamla och kika i. All kärlek och Godnatt :)


Testning Testing...

Heej :). Första inlägget från nya telefonen och jag är jätte nöjd med den. Har ordnat roliga bild program och lagt in allt det praktiska. Ha en fin lördag, själv jobbar jag ikväll. Puss puss


Två från idag.




Hello. Sitter på mitt rum och gör något JÄTTE ROLIGT just nu...!! Jag skriver av alla nummer i min telefonbok från min Black Berry, fick hem min Iphone idag :D. Gladgladglad. Är bara på A än sålänge, rensar bort endel som jag inte vet om det stämmer men ändå vill det inte slå över till B. Hur segt?!
Ha en fin kväll. PUSS PUSS :)
M

Hello Mr.


Jag älskar dig Valentino.
He's right beside me every single day

And when I'm crying he will wipe my tears away

You make sure than I
'm okey and thats why I love you more than words can ever say.

Whenever i'm lazy


Har nästan alltid håret i en ballerina bulle högt på huvudet. Jag tycker det är så himla fint. Mamma ber mig alltid att släppa ut mitt fina hår men jag är för lat att orka pyssla med det all day every day. Tro mig, mitt hår är ett heltids jobb. Toffs idag, formodligen imorgon. Behöver boka frissan pronto! Bye bye love
M

Fel håll?



Köpte ett par super snygga shorts från Jeans & Clothes igår men när jag provade dom i buktien hade jag dom åt andra hållet, vilket var fel men det funkade lika bra. Rumpan blev snyggast när dragkedjan fick vara fram som det är tänkt från början. Känner på mig att jag fick med mig ett par nya favvisar och detta är stl xs.

Äter mellis och ser på stylisterna, ha en fin eftermiddag! :) PUSS
M



Yalla yalla.




Hej fina :). Hoppas veckan varit bra. Känns som denna veckan varit ovanligt lång, som om tiden inte spinner på i samma takt. Det är säkert för att jag väntar på min nya telefon :D!!! Yepp, jag ska överge min BB för i tisdags beställde jag en Iphone 4s.
Idag har jag spenderat dagen vid masthuggstorget med min mamma och moster.
Fått sålt lite gamla kläder, skor och saker jag velat bli av med en längre tid.
Efter loppisen drog vi och käka på Yalla Yalla och sedan tog jag och mammsen oss till kungsmässan. Handlade lite nya fina kläder för cashen jag drog in, hehe. Var ute efter ett fint skal till min nya telefon men hittade inget som föll mig i smaken. Nu ligger jag här i sängen och känner mig lite matt och trött. Hade faktiskt feber i fredags och haft halsont hela helgen. Lite tråkigt men just nu känns det helt okej.
Sänder dig massa goa kramar! Godnatt :)

Dare to dream.
M

How to remember



Utan dig är jag kass!

Jag kommer ihåg nya låtar jag hör på radion, memorerar automatisk hur jag ska sätta fingrarna på pianot tills nästa gång jag ska spela samma låt men skulle mamma tex be mig hänga upp tvätten är det som bort blåst på 5 minuter. Konstigt? Lite kanske.
Nu skriver jag inte upp att jag ska tvätta men möten, jobbtider och andra viktiga tider som jag aldrig hade klarat att ha i huvudet! Finns inte många rapplåtar jag inte skulle kunna leverera med varje ord i minnet men endel annan skit vill bara inte fastna.
När jag gick i skolan och vi hade 150 sidors prov memorerade jag alltid alla kungar, årtal och epoker i en låt. Väl vid provet började jag i huvudet nynna på en Beyonce låt men en egen text om alla Sveriges kungar, haha. Det funkade för mig iallafall :)
All kärlek sänder jag dig.
M

LOST IN THE CLOUDS



Godmorgon. Har gjort en dunder frulle. Det är hemmagjord pizza med äggbotten.
Alltså: Stek ett ägg, lägg det på en tallrik och fräs hackad lök. Lägg på vad du vill ha (jag tog köttfärsen ifrån igår) annanas, chilisås, paprika och typ tio kg ost. Kan variera hur många olika pålägg så man inte tröttnar! På med allt och osten överst, in i ugnen och sedan är det bara att hugga i :)!
Vi får se vad dagen tar mig, just nu ser jag på basket. Miami - Chicago.
Ha en fin fredag!
Pusspusspuss :)
M

DYRBERG/KERN


Handlade en gåva till mig själv idag efter samtalet. Den kommer från Dyrberg/Kern.


REASON TO SMILE


Hejhej fina läsare. Nu är jag igång! En timmas samtal. Inga tårar men ett starkt illamående genom hela samtalet. Mycket att ta in och nu ska jag verkligen kämpa, blandade känslor men känner mig mest peppad! Kommer inte gå in på behandlingmetoder eller vad vi jobbar med specifikt men om man har en trappa och längst upp är målet så är jag på första trappsteget nu och det är en lååång trappa kunde vi konstatera idag. Men som sagt, jag är igång och nu börjar en tuff period. Är så stolt över mig själv och att jag tagit tag i detta. Efteråt gick jag och mamma för att äta och kikade i affärer. Allt jag vet är att jag vill i mål. NU! :)

All kärlek
M

SCARED



Ge mig sommar så jag kan dansa runt i mina röda darlings!

Hej underbara :)! Ligger i sängen och har fortfarande inte tittat på veckans avsnitt av 30 grader i feb... MÅSTE hålla mig vaken så jag får se det ikväll.
På onsdag "smäller" det. Då börjar samtalen och behandlingen av min (enligt mig) sjukt svåra fobi. Lite tankar inför samtalen är väl "Det kommer aldrig gå... Hur kommer allting gå till... Måste jag se bilder & filmer?"
Tusen tankar som stör min fokus. Ständig oro! Har kopplat bort att det faktiskt startar i nästa vecka under hela påsken och jobbat på som vanligt. Jag är ledig på tisdag och har självklart klämmt in en må bra dag i Borås som förhoppningsvis ska göra mig lugn. Känner bara nu genom att blogga om det hur tankarna börjar snurra runt, vill gärna få lite sömn inatt så nu tänker jag koppla bort igen tills onsdag. Missförstå mig inte utan jag vill verkligen detta men det tär mer än jag kunde ana. Vill bara att det ska vara över!!! Snart snart :)
Sov gott. All kärlek :)
M

Glad Påsk :D



Hej hej alla fina. Glad påsk :D!!! Idag jobbar jag delad tur, hemma mellan 13 & 17. Sedan jobbar jag tills klockan 21. Jag ska fira lite med familjen imorgon, vi ska hem till mina gudföräldrar på kvällen och bara må väl. Direkt när jag kom hem från jobbet slängde jag av mig kläderna och nu ligger jag i sängen. Får vara lat en liten stund till innan vänner kommer över på fika. Idag bjuder jag på sockerkaka som jag handlade på Röda Korsets vårmarknad :).

All kärlek önskar jag dig.
M

RSS 2.0