Fia & Tim




Jag tog över tusen bilder. Kunde nästan inte ta bort några förutom dubletter. Alla är så vackra och deras kärlek lyser igenom på varje bild. Det var en dag jag aldrig kommer glömma. Allting var så vackert och att vara omringad av så underbara människor gör en stark.
Snart sticker jag iväg till jobbet! Kärlek / Mrl.S

bilder från Fias bröllop på ingång!



Tog vääääldigt mycket bilder på Fias bröllop och det kommer, snart snart... För stunden får ni nöja er med denna snygga bilden på bruden kusin Erik =)

fina tjejor


Zerphime & Pau
Nu har vi förflyttat oss in. Suttit ute nästan hela dagen och bara njutit av solen. Magen är mätt och Paulette slängde ihop en jätte god kvällis. Vet inte rikigt vart kvällen tar mig men vi får se! =)

All kärlek / Mrl.S

godmorgon och hej



Vilken fjant lördag. Vi spelade in massa fula filmer där vi "dansar" hahaha.. ååh jag orkar inte skratta mer nu, åker hem till mamma och pappa pronto!!! Har precis tagit mig en sväng om affären och nu blir det kaffe och macka i solen.
Kram kram =) / Mrl.S

soliga hälsningar från...



Är på strålnade humör!! Jag drömmde världens roligaste dröm. Ville inte att den skulle ta slut Nu ligger jag ute och solen värmer mig så gott. Vaknade av att jag gapskrattade, vet inte om jag gjort det innan. Är fortfarande fnittrig och orkar nästan inte skratta mer nu. Pau ligger fortfarande och sover så jag chillar med Dante och Blanca. Dante och Blanca är sååå gosiga och har starka personligheter båda två.


Massa kramar från oss i Sjöstaden / Mrl.S

FREEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAG


systers fina halsband!!!

Tjenare. Nu lämnar jag sjöstaden och har fått på min en blå skönhet fån Topshop! Thats all I can say for now. Wish me luck, tjiiiing / Mrl.S






Sjöstaden

Hej alla godingar. Nu ligger jag på syrrans soffa och bara myser. Ska snart hoppa in i duschen och efter det ska vi kolla på LA bilderna. Har varit en strålande dag med mycket sol. Har precis tagit en prommis med hundarna. Denna helgen kommer bli lugn med familj och vänner, just what I need. Bilder och mer update kommer imorgon.
Ha en toppen kväll =)

All kärlek / Mrl.S

Los Angeles 2010

Spring Dinner @ SoHo 8th April


en glad emma :)... (läs på skylten, hahaha)


Oliver :)


Emma & Kavel

Hejhejhejhejhej =) . Igår blev det middag och sedan utgång. Vi sprang lite över allt och hann med Berså, Radison Hotelbar och Peacock under samma halv timma.. Starkt jobbat. Push bjöd på bra party och vi dansade hela natten lång. Det var en jätte mysigkväll och jag behövde verkligen komma ut. Sedan Andreas flyttade till LA har mitt partymood inte varit alls lika högt men gårdagen påminner om hur det kunde vara back in the days med min underbara bästavän =)
Middagen på SoHo var jätte trevlig och perfekt förmingel. Jag satt vid bord nummer ett och hade både Emma, Oliver och Sia vid mitt bord. Kunde inte fått bättre sällskap ;). Känns helt underbart att uteserveringarna är öppnade och inte behöva frysa ihjäl när man tar en partypinne utanför =)
Jag hann också med att ramla och hela mitt högra ytterlår är nu lila rött och blått så idag ligger jag hemma, hahaha...
Har haft en hel eftermiddag och kväll med farmor och farfar. Nu har jag precis kramat dom hejdå och ska unna mig lite glass. Ta hand om er!!

Massa kärlek / Mrl.S

"I don't do clingy"

Kan inte sova så vad gör man då? - Jo facebook och skype såklart, haha ... Min bästa vän la precis upp bland det roligaste jag sett! Så himla klockrent och det är sååå sant! He made my night. Godnatt!! :)

"Noobody asked you to be born - CALM YOUR TITS" HAHAHAHA..


SLEEP MODE

Här är 3 låtar jag lyssnar sönder just nu:
Chris Brown ft. Justin Bieber - Next To You

Mohombi - Coconut Tree (Acoustic)

Tyler Ward and Crew - Remake of We Are The World


Godnatt alla finisar / Mrl.S

THE NAKED AND FAMOUS




UR ARKIVET



Ligger i sängen och kollar på gamla bilder. Detta är 1 årsedan. Mår mycket bättre nu efter kvällis och mys med mamma. Love / Mrl.S

TISDAG



Har sovit bort hela dagen. Min huvudvärk vill bara inte släppa. Vill inte äta, inte gå på toa eller se på film. Bara sova..
Nu måste jag ta två alvedon innan jag somnar om igen. Känns sådär just nu :(


WILD PRINT 4.0




Har varit en lugn och behaglig måndag. Efter min klipp tid hos Camilla gick jag och kikade i lite affärer och fick syns på denna klänningen. Den fick följa med hem och har dansat runt i den hela eftermiddagen. På bilderna har jag bara tagit en toffs och knytit längst ner vid sidan.

KÄRLEK / Mrl.S

JUST HAVE A GOOD TIME


Hämtad ur en dröm




Denna klänningen är som en dröm. Känns som jag kommer bo i den hela sommaren.
Den skriker trend utan att vara för mycket. Tänkt när man kan gå barfota i denna godingen och ta en glass vid Lejontrappan. Åååh sommaren närmar sig!! =)


Massa kärlek / Mrl.S

RSS 2.0