JAG FÖLJER MED DIG HEM IKVÄLL FÖR JAG VILL INTE VARA SJÄLV. ALLTING SNURRAR RUNT

HELLO. Har just fått värdefull inspiration till min nästa tatuering. Eller nästa stora som jag vill ha på ryggen =) Den kommer synas mer än dom andra så det är viktigt att den blir perfekt. Sen jag fick idén har jag tänkt på det vädigt mycket och för varje dag som går vill jag att den ska vara på min kropp. Förevigt. Alla har olika åsikter om tatueringar och varför man gör det. Personligen tycker jag att det är som att måla ett konstverk på kroppen och många har en vacker historia och mening i en tatuering. Tror/vet att jag kommer göra någon lite mindre innan (vet precis vad jag vill ha men det tar vi en annan dag, hahaha...)
Får ofta höra: "Aaha men tänk när du blir 50, 60 år.. då kanske du ångrar dig??"
- FÖR DET FÖRSTA...
Får jag uppleva min 50 års dag, bli gammal och rynkig med min ungdomskärlek och vandra på jorden tills jag är 100 år är det väl sjukt skoj?? Men hur knasigt det än låter så vet vi inte när dagarna på jorden tar slut, jag lever här och nu. Just nu känns det rätt och jag tänker som en 20 åring. Det symboliserar starka känslor inom mig och det väcker intresse i andras ögon. En sak till, jag tror på evigtliv så det vore synd att ångra sig när man är 50 för det har jag ingenting för, hahaha ;)

Viva La Vida - Älska livet, ta vara på det du har och slösa inte bort det. Coldplay har hjälp mig genom många sömnlösa nätter, framkallat tårar och satt ord på mycket sorg som jag inte kunnat förklara själv. Samtidigt som budskapet Viva La Vida är så otroligt vackert. Ta vara på DIN tid, älska livet. Allting du fått, vilka möjligheter vi har och alla underbara människor som finns i våra liv. Jag vill ta vara på allt.

Miracles happen - Varje dag. Jag är så tacksam för mina föräldrar, systrar, gudföräldrar och vänner. Även om jag inte alltid visar det väcker endel i min närhet reaktion i min själ. Allting som får mig att le och vilja ta världen med storm är en gåva. Ett under. Ett leende, den där kramen från en barndomsvän eller bara närheten av den man älskar. Hur dum får man vara om man försöker mätta något omättligt, tillfredställa det som aldrig kan bli komplett. Var dig själv och mitt hjärta kommer alltid le mot dig. Vi alla är ett under för någon. True story

Bless / Mrl.S



ON MY WAY TO BORÅS, MIDDAG OCH FIRANDE HOS ÄLSKADE MORMOR ELSA



Godmorgon och hejhejhejhej. Nu ska vi snart hoppa in i bilen för att åka till mormor. Ska fira mamma, moster och självklart mormor Elsa. Var på jobbet redan vid sju i morse så har hunnit jobba och har resten av dagen fri.
Puss&gos / Mrl.S

SDS @ JC KOMPASSEN 28/5 - HOUSE LOVE HEART BEAT


.Underbara Filip mixar
Heeej =)!! Glömde min systemkamera men tog lite bilder och filmade med telefonen. Spelningen på JC blev jätte lyckad och musiken blir som ett rus strömmandes genom hela kroppen. Efteråt när jag och mamma tog en middag på SoHo fick jag bara fram "Jag är så lycklig, jag är så lycklig..." och mamma bara skratta. Är så glad att Filip ville hänga på och lira lite, han är så galet duktig.

Ha en underbar kväll, hemma hos mig har fotbollsfesten börjat, skååååååål!!! Barcabarcabarca

FÖR JAG KAN GÖRA DET SOM INGEN GJORT, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER



Ha en underbar kväll alla sötnosar! Kärlek / Mrl.S

ÄR NI GBG PÅ LÖRDAG KOM TILL JC, HANDLA NÅGOT SNYGGT OCH LYSSNA NÄR JAG OCH FILIP VÄNDER PLATTOR

Ni vet vad som gäller på lördag?! - JC i kompassen mellan 12 - 16 levererar jag och Filip skön musik i butiken. Kom förbi och häng eller bara ta er ut på en shoppingrunda. Ses där!!! / Mrl.S


ÄR DET INTE VACKERT ATT MISSLYCKAS IBLAND? - JAG BÄR TYNGDEN UTAV RYMDEN

Jag ligger och tänker på en sak. Är det inte vackert att misslyckas ibland? Skratta åt sig själv i efterhand och omedvetet dra på smilebanden. När man lever för stunden och bara släpper allt. Det är sällan "hela världen" så varför inte låta hjärtat bestämma?
En sekund kan förändra allt. Ett leende kan leda till en kram. Jag låter nog mitt hjärta bestämma för mycket, hahaha.. men när allt kommer omkring är jag väldigt lycklig och sitter precis just nu och små fnittrar för ingenting. Lycka


"fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten, varit död i minuter hela själen var bruten..." eftersom jag vet att allt ordnar sig med tiden och händelser får oss att växa så skulle jag nog göra det tusen gånger om =)

LIVE ALL YOU CAN, IT'S A MISTAKE NOT TO

Hej alla godingar! Åååh jag ville bara säga att jag är på strålande humör idag.
Idag finns det ingenting jag inte klarar av. Jag vill ge all min överenergi till en ledsen, en svag eller trött liten kotte ute i världen. Här sänder jag lite kärlek.
Såå, då var det gjort =)... Jag vet att jag inte borde men glass skulle vara gott, väldigt gott! Ha en göttit dag så hörs vi sen!

All kärlek / Mrl.S

NJUTER AV ATT VARA MIG

Hejhej =) Någon sa regn? - Jag ser bara solsken. Så underbart!!! Jag vet inte rikigt vad jag ska gör nu mer än att bara njuta av solen. Skulle kunna ta kort på lite nya kläder jag köpt. Jaa, jag ska ta fram min kära Canon och leka=) !!!

(om ni har lite fritid över och vill ha fina bilder så hör av er, jag älskar att fota)
/ Mrl.S

Änglagård x3

Nu är jag hemma igen. Somnade till Änglagård igår och jag älskar dom filmerna.
Nu ligger och tittar på Änglagård andra sommaren och Fanny är en skön stilikon medans Gottfrid är min absoluta favorit. När dom sitter i NYC och han "sjunger" den blomstertid nu kommer... Dadada ddadada dadadada dadaa da daaa, hahahaa =)

Godnatt alla gottebollar. All kärlek/ Mrl.S

Swe - Cze




Hejhej finaste. Sitter och kollar på Sverige - Tjeckien, heja oss!!! Snart ska vi baka lite pizza och rulla hemifrån. Ha en kalas fredag för det kommer jag att ha... Kärlek / Mrl.S


Coldplay - Unconditional Love


Ååh jag vill inte sova, inte riktigt än. Jag spelar Coldplay på högsta volym och för tillfället är Lost ft. Jay-Z på repeat. Fjärde gången i rad nu, såååå tung, hahaha...
Hur som helst så måste jag göra en till tatuering med dom snarast. Ingen gör musik som er,  Ps. I love you / Mrl.S

mina rum, mina regler...



say: yeah x3
Kan inte sova. Men det är bara bra. Ikväll följde jag med mamma på deras drejträff som dom har varje onsdag. Så jäkla kul, men svårt!!! Kommer ta mig dit nästa vecka igen. Snart är det även färdigt för att börja inreda min walk in closet! Ska bli så kul att göra om mitt rosa lilla flickrum och rummet jämte mig (som just nu är kontor) till min gaderob. På mitt rum där jag har sängen kommer stilen vara minimalistisk-vintage medans gaderobsrummet kommer vara tok-minimalistisk och super modernt med små inslag av personliga foton och modemagasin. Det ska nästan vara sterilt och symmetriskperfektion. Nu blir det film =) Pusspuss / Mrl.S

Kaffeångest??!



Tjenis pen... Idag mår jag precis som vanligt=) Min kloka äldsta syrra säger att det kan/är kaffeångest?!! Har aldrig hört talas om skiten dock är hon en mycket klok kvinna (som lever på kaffe) så det kan säkert stämma. När jag hälsade på i Sjöstaden nu sist gick jag från 1 kopp till 6,7 om dagen, haha... Direkt när jag kommer hem till mamma och pappa gick jag in i vanliga rutinen igen. Jag vet inte men huvudsaken är att idag är en toppen dag. Ligger och chattar med en kär vän som är i Shanghai nu.
Han har varit på rullskidsko disco, hur fett lät inte det! Gosh...

All kärlek / Mrl.S


upp och ner.. ner och upp

Heeeej. Tänkte bara "blogga av mig" lite. Ikväll har jag fikat med Per och Tobbe. Väldigt mysigt och rogivande.
En av dessa två sköna herrar bor bara ett stenkast ifrån mig och bjöd på kaffe och mycket skratt. Förstå mig rätt nu men när jag kom hem fick jag världens down känsla.
Jag är inte olycklig på något sätt men fyfasen va seg jag blev. Nästan lite ledsen och bara trött på allt. Kan få det ibland utan att rikigt veta varför. Är man ledsen eller har en period i sitt liv då det går lite dåligt är det inte så konstigt att man får det men det bara kom från ingenstans. Satte mig ner hemma i sängen och tog djupa andetag, lyssnade på pepp musik och nu känns det lite bättre iallafall. Så tråkigt när man har såna kvällar. Usch usch... Bad feeling go away!! Känns inte som något trix kommer funka ikväll utan det är väl bara att gilla läget. Imorgon är det en ny dag, med nya tag Kraaaam / Mrl.S

RSS 2.0