Torsdag

Hejhej =) Nu ska jag möta mammasen för att hjälpa henne köpa en ny telefon. Är lite små stressad och hungrig! Aja men vi hörs senare för nu ska jag välja kläder.

One word frees us of all the weight and pain in life. That word is love / Mrl.S

Spring Dinner @ SoHo



Igår kom Alex förbi med min inbjudan till Spring Dinner @ SoHo. Snart flyttar han till Stockholm och slutar därmed på PUSH. Har läst genom inbjudan och eventet kan nog bli riktigt lyckat. Tack för den jätte fina inbjudan och kommer självklart finnas där för att förgylla din kväll min kära.
Kvällen fortsätter sedan på Push vilket innebär partyheels on!
Min kopp te och skvaller tidning kommer snart avlösas med en skön prommis! Inte en dag försent att försöka rädda bikinikroppen.

Ha en underbar dag =) Kärlek / Mrl.S

Godnatt sötnosar

Hello. Ligger i sängen och är sådär lagom go efter några glas vitt på SoHo. Köpte en dyr leksak till mig själv idag(bilder kommer imorgon) OOOH HAPPY DAAAAY

time to count my blessings and sleep. Kärlek / Mrl.S

Grattis älskade mamma

Godkväll =) Idag har vi firat fina mamma. Födelsedagar är bland det roligaste som finns. För min egen del har det varit en jätte bra dag. Imorgon är det massa möten och lite shopping. Jag är en sån person som inte tycker om att köpa smink. Det är dyrt och det tog lång tid innan jag hittade mina favorit märken. Min hy har aldrig varit dålig men den ena dagen är inte den andra lik så day-creme och sånt har jag aldrig kört mig. Det ger motsatt effekt. Imorgon ska jag iallafall ta allt på en gång så jag slipper det en tid framöver. Sov gott

Kärlek / Mrl.S

kvällis med familjevänner




Kvällens dukning och det fanns mycket utöver vofflor

Godnatt alla fina. Love / Mrl.S

efter många om och men..

Godkväll!! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och har ett glas rött på sängbordet. Hade gärna följt med och fira min vän Oliver ikväll men är för trött.
Har lärt mig att lyssna på kroppen och kan säga nej till all hets, haha.
Min kropp vill ha godis inte shots. Puss puss och ha en bra kväll!



leva livet, kom så ska vi leva!



kolla ryggen på toppen, love it!
.söt outfit för sommaren
Fick precis ELLE och lön. Måste hålla i mina pengar och prioritera rätt. Vill till Usa i Augusti och förhoppningsvis en Afrika resa under hösten. Tänk vilken dröm, få komma tillbaka till LA och sedan bryta den kontrasten med Afrikas vackra kultur. Afrika är någonting jag alltid drömt om, att få jobba på barnhem och se alla djur. Just nu finns det ingenting som stoppar mig. Live your life be free, you know you can have it all

Bless / Mrl.S

KEEP YOUR BABY SAFE




Godmorgon alla fina. Jag ska laga lite middag och sedan fortsätta sova, jobb väntar vid nio. Alla som har en laptop måste ha ett fodral och kan väl bara tala för mig själv när jag tycker det gärna får vara snyggt! Svårt att undgå men fodralet är från Marc By Marc Jacobs och jag älskar det =)!!
Det blev Entourage ända in på småtimmarna igår, det är så sjukt bra!! Ari är nog den enda mannen som kvinnor älskar när han "tappar det".
Iallafall så får ni ha världens bästa dag och vi hörs när jag vaknat. Pusspuss / Mrl.S

I give you, spring @ my place


jättefin öppning i ryggen som en triangel

dress it up or down, converse vs. klackar



tre av alla mina barn, pose and smile hahaha!! =)






Notera färgerna. Visst ger det en känsla av svalt och avslappnat. Kolla igenom din gaderob och sätt ihop roliga kombinationer. Bygg upp en bas och samla på dig nyckelplaggen du kan matcha till allting. Såsom vita,svarta tröjor, linnen och toppar. Gör samma sak med byxor, skor och jackor. Ta inte första bästa tröja utan se vilken som sitter snyggt för just din byst eller längd. Är den benvit eller mer champagnefärgad? (tror ni hajjar vad jag menar)
Jag brukar dela upp mina månader.
Tex: Januari - Smink och underkläder Feb - Byxor och legins.. osv, det funkar hyfsat bra och försöker handla efter säsong. Söta toppar på våren och tjockatröjor när kylan kryper på. Jag har en strikt budget men min svaghet är skor. Jag har alltid tusen anledningar till att köpa ett par till, haha. Jag hoppas jag fortsätter blogga rikigt mycket nu och fixar den jäkla designen så det blir lite roligare att titta förbi.

Kärlek / Mrl.S



Nya kuddar, ååh jag längtar!! :)



Är redan igång med att planera mitt nya rum och vill att det ska vara harmoniskt och kärleksfullt. Det blir ingen målning av väggar eller stor förändring innan sommaren då mamma är ledig men jag tittar på inredningsdetaljer så fort jag får chansen. Hittade dessa fina kuddarna som passar perfekt! Fina va :)? Tills mitt rum är klart får dom ligga ute i soffan på ovanvåningen. Nu ikväll har jag gjort ett seriöst försök med att plåta lite vårnytt jag har i min gaderob och det är bland det roligaste jag vet att fota, kan skapa så otroligt coola bilder med bara lite vinkel och fantasi. Har även varit en snäll dotter och hängt upp tvätten som jag lovade pappa. Dock är jag väldigt glömsk så en lapp är ett måste annars har en ny tanke poppat upp på noll tid =) Puss!




skön vår-crush




orkar inte plocka fram min canon och göra perfekta skobilder men dom är verkligen drömskorna!!

puss!

gårdagen i bilder








vårsol & kaffestund på SoHo med mina underbara vänner! :)

RSS 2.0