AJ AJ AJ.

Aj min stackars mage. Den är "uppblåst" och lite ond mot mig just nu. Kan inte bara ligga raklång och hoppas på att det går över. Motion kan vara kuren för att få igång den och göra så att tarmarna börjar jobba. Jag hoppas inte det har någonting med matsmältning eller stess att göra. För det har jag inte tid med. Ett steppis pass väntar om en timma, tills dess ska jag låta mig själv ligga och dega framför tvn.

PUSS :)

24 JAN 2012

Heeeeeeej. Ska prova lite klänningar och välja en inför middagsbjudningen ikväll. Dock blir det inget smink eller någon fansy frisyr, ska träna innan och måste åka direkt efter den slutat. Imorgon imorgon.. dåååå... BLIR JAG 21! Känns så sjukt bra. Det pirrar i magen, jag är redo att blir 20 +, hehe.
Ha det bäst, och glöm inte att älska livet :)! Pussspuss!

Alexa Chung För Vero Moda

Stil ikonen Alexa Chung har sammarbetat med Vero Moda för en vår kollektion 2012!!! Kikade precis på denna videon som är en look book för vad som väntas.
Ge mig allt nu, tack!!!

Vi har tittat på handboll och ätit fruktsallad. Nu väntar mys och film. All kärlek :)

M

Kan inte sova.



Varken jag eller Valentino kan sova. Dödar tid på skype med vänner borta i LA.
Så otroligt svårt att släppa jobb rytmen ibland, men det gör mig inte speciellt mycket. Ha en fin dag soetnows ;)

PUSSPUSS :)

MY NEW YEARS RESOLUTION

Hej, kan inte somna om så jag tänkte att jag skriver några rader istället. Har inte skivit ut mitt nyårslöfte för iår. Jag har alltid den traditionen med mig själv och försöker till det yttersta.
Detta löftet kan bara jag bestämma över, det är bara jag som kan känna och styra över denna känslan. Det handlar om mig och min egen syn på mig själv.

My new years resolution: Wake up feeling beautiful everyday ♥

Har haft lite svårt att komma på något som kändes rätt men på självaste nyårsafton blev det till en självklarhet. Jag tycker det ska komma utav sig själv. Ibland känns det som man vill stanna upp, pausa världen en stund och få andas. Allt omkring går så fort, jag hinner inte med. Men i detta löftet får jag återgå till varje dag, 7 dagar i veckan. Och jag bryter det inte om jag har en bad hair day eller fäller en tår så kinderna blir saltiga och ögonen utstrålar skör blick. Det handlar inte om utsidan, det handlar om känslan inuti. För känns det inte bra inom mig kommer min utsida falla sönder rakt framför mina ögon väldigt snabbt. Fokusera på insidan, vad som gör mig lycklig och känna mig vacker varje dag. Känna tacksamhet för allt fint jag har.

Somnade direkt efter kvällsmaten igår, runt halv sex och vaknade igen för en liten stund sedan. Var helt slut och orkade inte ens äta upp. Somnade nästan mitt i en tugga, hahaha... Nu tänkte jag gå ner till köket, ta mig lite fil och sätta på en film. Hoppas din dag blir allt du önskar av den. All kärlek

M

TISDAG


Hej finisar. Jag och mamma tröttnade på väder och vind så vi åkte och shoppade.
Vi fick tag på våra bungypump stavar (stavar med fjädring) så om det bara kan sluta regna vill jag lära mig tekniken. Testade inomhus och vi båda skrattade så vi grät, hahaha... Hittade en Odd Molly tröja på Tara och ingen är lyckligare än jag för det. Den var verkligen jättefin. Snart kommer bästis hit för mys och vi ska titta på JVM.
Igår käkade vi popcorn och spelade kort, kan inte få nog av min finaste Magda.
Dags att måla lite naglar, ha en underbar kväll min vän.

Spend life with who makes you happy

M

RSS 2.0