C H A R L I E B R O W N


bild från igår (Where the action is)

Längst fram stod vi och dansade lyckligt till alla låtarna. Såg någonstans att det var över 25.000 i Azaleadalen igår! Dom spelade min favoritlåt Fix You men också Lost, Viva La Vida och Yellow... Det var en av de allra bästa stunderna i mitt liv. Åååh jag vill igen igen igen! =) Efter dom tackar och lämnat scenen bad jag vakterna att ge mig en stor bunt med fjärilar(TUSEN TACK). Mina privata bilder kommen men min Mac är som sagt sönder!!!
 Sovgott alla nattfjärilar. Kärlek / Mrl.S
 

WHERE THE ACTION IS

Nu drar jag och min vän Daniel till WTAI för att köpa lite mat, ta en kall cola och invänta Coldplay! Det har varit band där hela dagen, bla Daniel Adams Ray och jag läääääntar! På med conversen, oversize inne och slitna jeansshorts. Det är över 30 grader här.. Åååh vad jag älskar sommaren!! :D

PUSS ALLA FINA =) !!!

COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY

NU ÄR DET MINDRE ÄN 24H KVAR!!! Idag kommer Coldplay till göteborg och vi har sittplats för att se mitt favorit band!!! Är så sjukt lycklig att jag inte kan beskriva det, kommer bli en av dom bästa dagarna i mitt liv =)

Älska livet, slösa inte bort det! VIVA LA VIDA ♥





AMAZING VIDEOS


Koreografin från 2.06 ger mig rysningar. Tolkningen genom dansen är bland det bästa jag sett på länge. Brittan i "Till the world ends" kan ju bara sluta fuldansa och kanske studera Jason...
 

Will.I.am är så underbar i denna, fattar inte hur dom lyckas få det avskalat med alla blinkande ljus och faktumet att dom är i Japan men scenerna från när han åker i taxin är magiska =)

sleep over in my closet

Nu är nästan allting klart i min walk in closet. Har flyttat in sängen som står mitt på golvet för nu ska mitt sovrum bli lika fint. Har tagit före och efter bilder som kommer läggas upp när min data kommer tillbaka.
Ha världens finaste vecka. Kärlek / Mrl.S

IKEA IKEA IKEA

Kom precis hem från IKEA. Har köpt in lite mer till mitt nya rum. Hyllor m.m så det jag ska göra nu är att skruva ihop allting och packa upp alla mina nya galjar och hänga upp kläderna. Helt okej måndag =)

PUSS / Mrl.S


WHENEVER I OPEN MY HEART, MY SOUL OR MY MOUTH A TOUCH OF GOD REIGNS OUT

Han finner styrka i sin svaghet, skapar tidlösa låtar av sina synder och gör världen ännu lite vackrare med sin musik.

Never let me down ft. Jay Z
...We are all here for a reason on a particular path
You don't need a curriculum to know that you are part of the math
Cats think I'm delirious, but I'm so damn serious
That's why I expose my soul to the globe, the world
I'm trying to make it better for these little boys and girls
I'm not just another individual, my spirit is a part of this
That's why I get spiritual, but I get my hymns from Him
So it's not me, it's He that's lyrical
I'm not a miracle, I'm a heaven-sent instrument
My rhythmatic regimen navigates melodic notes for your soul and your mental
That's why I'm instrumental
Vibrations is what I'm into...


TAKE THE EVIL OUT THE PEOPLE SO THEY'LL BE ACTING RIGHT








ljuslyktor med änglar

Är dom inte vackra? Sitter på golvet med tända ljus och läser ELLE. Snart dags att förflytta mig till sängen för att somna till en film. Mina Jeff Campell skor kom idag, har gått runt i dom hela dagen, haha... true story!!

I wish you all sweet dreams and beautiful nightmares / Mrl.S




INFECT ME WITH YOUR LOVE AND FILL ME WITH YOUR POISON

Godkväll. Ligger och lyssnar på Kanye West i mina lurar. Någon mer som ska se honom i sommar?? Om mitt schema tillåter hoppashoppashoppas jag att jag är en i publiken. Spenderat eftermiddagen med min syster. Vi yrade runt på Gekås. Jag kan tycka det är lite små mysigt men har man en halv stressad, hungrig syrra som drar i vagnen blir den sköna balansen något rubbad, haha... Tillslut fick hon sin BK mat och jag min Thai-tallrik. Handlade ljuslyktor och standard skiten man slänger ner, hårnålar, läppglans, deo m.m.
Får börja blogga från kontoret här hemma från "allas" data istället så kan jag lägga in bilder medans min är på lagning. Drar igång med projekt rum & gaderob ordentligt nu i dagarna så jag kanske lägger upp plagg jag inte vill ha. Vet inte rikigt vad som döljer sig längst in och jag är sämst på att rensa. Får bita ihop och tänka på hur fint det kommer bli sen.

Vi ses i drömmarna. Kärlek / Mrl.S

FÖR DET FÖRSTA, FÖRLÅT MIG. FÖR DET ANDRA, JAG ÄR KÄR I LITA TAUPE

Heeej. Min Mac har gått sönder och kommer få blogga från mammas. Funderade på att lägga bloggen på hyllan tills den blev klar men jag insåg hur mycket jag saknade att skriva av mig. Ber om ursäkt för min frånvaro och jag ska bättra mig.
Imorgon ska jag ta bort lister och göra klart för målning av tak i min nya gaderob och när jag kommer kämpa så för att få det fint vill jag även kunna ha lite nytt i den. Klickade hem två jätte fina skor och varje gång jag tittat så har Lita taupe by Jeff Campell varit slut, men så äntligen hittade jag dom i stl 37!!!  Åååh gissa om jag kommer somna lycklig ikväll =)

beställade hem dom från Henrykole.se

beställda från have2have.se, Kilklack Samantha röd =)
Puss alla finisar / Mrl.S

ÅREN GÅR OCH VART VAR DU?

14 oktober 2008

1 januari 2009

22 februari 2010

Tittar iegnom gamla bilder och givetvis hittar man miljontals på sig själv. Geeez va längesen!!!

JAG LÄNGTAR



Har inte läst böckerna eller skulle kalla mig för deras största fan men jag längtar ändå väldigt mycket efter filmen del 1. Trailern kom ut den 3e juni och filmen 18 november. Weeeho / Mrl.S



BEYONCÉ - BEST THING I NEVER HAD


.co wittern by Beyoncé and Babyface, magic

KÄNNER NI IGEN ER? I DO


Hahaha... en klockren tolkning av mig. Jag tror inte jag vågar kalla mig själv för förhållande typen längre när det gått snart 4a år sedan jag föll och svävade på moln. Allting måste kännas hundra, annars kan det lika gärna va. Nu ligger jag i sängen och äter kräm (ensam). Nästa gång jag skriver om kräm och kärlek ska jag fasen ha en darling!!! ;)

PUSSPUSSPUSS / Mrl.S

UTDRAG UR EN BOK JAG LÄSER JUST NU: SIDAN.75

Att säga till någon som slagit sig "Äsch, det där gjorde väl inte ont" eller till den som är ledsen "Gråt inte" eller till den upprörde " inte ska du vara så arg" är ett sätt att lägga lock på känslor, ett sätt många av oss använder i vår vardag. Det är mycket mer hälsosamt att ha en sådan kontakt med sitt känsloliv, att man  kan gråta när man är ledsen, gräla när man är arg och få klaga en stund när det gör ont. Att dölja smärta, sin sorg och sin vrede liksom sin besvikelse, sin glädje eller sin kärlek är att göra våld på sin personlighet och kan resultera i olika former av psykosomaniska symtom, huvudvärk, trötthet sömnsvårigheter, magsår, astma hjärtbesvär etc. Rädslan att såra eller skada andra är en av de allra vanligaste ursäkterna för att inte säga vad man egentligen tycker och tänker...

Tycker om när böcker får mig att tänka och fundera på vad som egentligen är rätt och fel. Veckans läxa enligt boken Sam-tal av BRITA SALOMON är att ursätta mig själv för sanningen. För jag tror att det är så lätt att säga "Men jag menade inte så... jag tänkte att jag skulle... borde väl kanske ha.."
Idag och förhoppningsvis alla andra dagar framöver ska jag utsätta mig och min omgivning för sanningen, weeeeiii :)

All kärlek och lycka / Mrl.S

RSS 2.0