THE BIG PINK



Fönstret i min walk in closet blev den bästa platsen för min nya rosa darling.
Den har även en guldkedja om jag vill ha den som axelväska. Kunde inte motstå färgen och jag älskar stoleken, perfekt för block eller dokument.
Ny vecka och nya krafter. Sänder en kram till dig min vän.
Puss

M

MARC BY MARC JACOBS






Valde mellan denna och den med "plattan" på. Finns så många snygga modeller men denna är precis så som jag vill ha den. Hade två innan men nu ska jag bara ha denna och slippa tänka på vilka kort som ligger i vilken plånbok.
Nu drar vi på kalas. Yääääy! Puss&kram du kära, hoppas din helg blir fin.

M

YELLOW LOVE


Denna färgen pryder mina naglar i helgen. Nu måste välja kläder inför ikväll. Min kusin fyller år och det ska bli jätte skoj för jag har hittat den perfekta presenten till honom. Lämnade av mamma på landvetter tidigt imorse och efter det passade och pappa på att gå i lite affärer, eller... jag shoppade och pappa log så gott han kunde, hahaha! Hittade ÄNTLIGEN en plånbok som jag ville ha!!! Har letat jätte länge så nu känns det awesome och den är hur snygg som helst =).

Pusspuss / Miriam

Lite så känns det.


Mår bättre men inte bra. Är mätt och lycklig iallafall. Världens bästa mamma har gjort te och tagit fram lite kakor. Ska förflytta mig från sängen och lägga mig i soffan en stund. Godnatt min vän. / Mrl.S

En fin vän vid min sida.



Har inte kunnat sova gott alls inatt och hela dagen har gått åt till att hämta kraft. Har så ont i min lilla mage och kroppen är väldigt trött. Valentino sover och jag tror jag ska försöka göra detsamma en stund. Kramkram / Mrl.S

Nya armband...


Just nu har jag på mig det med svart snöre. Tyckte dom var så fina så jag köpte dubbla par=). Puss & kram / Mrl.S

I WISH I COULD EXPLAIN HOW MUCH THIS LITTLE BOY MEANS TO ME



Valentino somnade jätte gulligt på rygg innan idag... ser ut som han ligger och pressar på playan.

Godnatt från oss två igen. Hoppas din söndag varit fin. All kärlek sänder jag dig / Mrl.S

Valentino Noir

Han är helt underbar. Han har så mycket knasigt för sig och gör massa roliga uttryck hela tiden. Min fina gose pojk.

"Snygg-looken"


"Bus-looken"


"Yeeeeah" Min fina fina älskling.

Har precis ätit gott och ligger i sängen för lite vila. Gick upp redan vid halv sju och har inte haft en lugn stund sedan dess. Åtta sånger tror jag vi brännde av, alltid lika kul att sjunga och umgås med vännerna. Resten av min söndag kommer jag bara slappa, spela spel och mysa med V.Noir.

Tusen kramar min vän / Mrl.S

Torsdag


Godmöööörning...

Godnatt från mig & Vallis :)


Godnatt min vän, hoppas dagen varit fin. Valentino leker med alla leksaker på samma gång och jag sitter med en kopp te och har grävt ner mig själv i duntäcket. Det är så underbart att ha honom här och han är bara min.

Kärlek / Mrl.S


Tack snälla...


Tack snälla FACE STHLM för den fina gåvan.

I postlådan låg ett paket med en överraskning från FACE STHLM och till detta fick jag också olika läppglans i höstens hetaste färger. Gissa om jag blev glad!!! Nu ska jag fortsätta städa och busa med min lilla pojke. Ha en fin dag alla.

Bless / Mrl.S

Valentino...

Livet som "mamma" rullar vidare. Testa gränser och ut på äventyr går hand i hand tills hans blir jätte trött och somnar i min famn, gärna med huvudet mot min hals. Men han är lugn och snäll, så gosig och rar. Just nu äter han och kommer nog när som och vill kura ihop sig för att somna. Han gillar verkligen inte min dator, han blir upprörd och avis när den får ligga i knät och inte han, hahaha...
Valentino gillar också att sitta och bara titta ut genom fönstret, se på den stora världen där ute. Man kan rikigt se hur han längtar att få gå på jakt och äventyr. Men än är han för liten och väldigt väldigt nära mig.

Godnatt min vän önskar jag & Valentino / Mrl.S

TVÅ NÄTTER - 24 TIMMAR

Nu har det gått snart 26 timmar sedan jag fick hem Valentino. Min lilla prins. Nu har vi lagt oss i sängen och han har så bra rutiner. Igår natt kurade han ihop sig i min armhåla vid samma tid och sov som en ängel hela natten. Kissade och åt lite vid sju tiden och sedan gick vi upp vid tio tiden. Nu har han precis krupit ur min armhåla och kurat ihop sig vid mitt huvud. Han är så liten och go, så lugn och snäll. Hela denna dagen har handlat om lek och bonda. Han sover också mycket det lilla pyret. En riktigt liten boll fylld av kärlek och nyfikenhet har jag jämte mig just nu.
Kunde haft det sämre...

Godnatt min vän. Du är bra =)

NOOMIS POWER RING


Ligger och ser reprisen av Skavlan. Jätte spännande gäster, bla Sveriges utrikesminister Carl Bildt & fantastiska Noomi Rapace. Hela Noomi glänser i mina ögon och hon är en såndär människa som har så mycket mystik omkring sig. Hon bara utstrålar en spännande personlighet, vilket jag tycker gör henne väldigt vacker. Kunde inte undgå att se hennes fina ring på vänster handen. En ultimat power ring.

Ha en fin lördag / Mrl.S

4 OKTOBER 2011

Te och fint sällskap men inga kanelbullar, väldigt dåligt! Jag älskar ju det?!! Haha... Imorgon ska vi ut och käka med jobbet och jag har inte valsat runt i en fin klänning på väldigt länge så imorgon blir det klänning och Dr.Martens.
Jag mer eller mindre lever i mina Hunter stövlar och är så glad att mina Dr.Martens är sååå bekväma att dom kan vara ett alternativ till mina favvo stövlar. Ha en fin kväll och var rädd om dig min vän. All kärlek / Mrl.S

ANOTHER NIGHT ANOTHER DREAM


Don't worry about people in you past, there is a reason didn
't make it to your future.





I GUESS I GOT MY SWAGGER BACK, TRUTH


I min lilla lilla värld av doftljus. Smells awesome in here!
Detta är den största modellen av Yankee Candle, 623g och kostar ca 270 kr. Nu ikväll måste jag små fixa och förbereda lite inför veckan. Jag älskar när måndag kommer och vem vet hur denna veckan kan sluta.
All kärlek / Mrl.S

S I G M A


Äntligen har mitt Sigma objektiv kommit tillbaka från lagning! Är så sjukt glad =)!!!

Love / Mrl.S

WITHOUT YOU

Endel dagar är roligare än andra. Så är det bara, måste lära mig att leva med det.
För ett årsedan hade jag gjrort ett helt anat val och klart det är liite surt att missa
John Dahlbäck och AN21 men det kommer fler party kvällar med mina underbara vänner och jag ska försöka få lite sömn innan jobb väntar! Lyssnar på pepp-musik och har haft en väldigt fin kväll i övrigt. Happy M =)
Love

älskar denna låten, den får mig att må sååå bra :)
I love this song sooo much, makes me wanna dance.

RSS 2.0