Välkommen främlig och vän.



Hej min vän. Ligger och lyssnar på min egna julskiva, alltså jag har gjort en med mina favorit låtar till jul. Har inga måsten idag och det är jag väldigt tacksam för.
Ska på massage senare ikväll och sedan åker jag till jobbet. Igår sjöng vi i kyrkan, blir så lycklig av att sjunga. Allting blir så lätt för stunden och jag trivs när jag får framföra låtar. Mina favvvo grej! :) Min mormor kom för att titta på mig vilket jag blev sååå glad över, alltid kul när familjen är nära.

Bara kom som du är. Du är välkommen hem.

E.M.D - Välkommen hem

STORMARE


Lugnet själv, klädd för storm.


Ja må hon leva många lyckliga år...

Hej min vän. Idag har varit en fantastisk dag, för idag firande vi en av mina allra närmsta vänner på hennes hundra års dag. Idag blev vår allra käraste Hanna 100 år! Hon ställde till med kalas, hon minglade runt i en röd klänning och med en vit ros i håret. Jag är så lycklig över att få vara hennes vän. Hon är inte bara full av liv, energi och vilja utan den vänligaste själ med ett varmt hjärta. Vår allra käraste Hanna, min fina fina vän.

1911.11.23 - Hon ger förtröstan, hon är mitt stöd.

M

V

En rubbad rytm och en över trött tjej. Dags att sätta på nästa film. Får nog sätta på en rikigt dålig en så jag kan somna snart! Stackars Valentino, jag vrider och vänder på mig, lyssnar på musik och ser på film (samtidigt) och han vill bara sova, ger mig onda ögat och vänder sig om.
Har inte sovit jämte V sedan i tisdags!!! Min prins, vad jag älskar dig :)

Godnatt nattens alla änglar

M

AVATAR



Godkväll kära du. Ligger och tittar på Avatar och äter lite. Ikväll väntar jobb och tänkte ta en kopp kaffe innan jag går iväg. Hoppas din dag varit fin.


Adventure is out there. Go go gooo

M

Mixed-colour N Black




Detaljdrömmar


Halsband Gina Tricot, armband Nelly.com & scarf från Zara

Mår mycket bättre, fick med mig en jätte fin scarf från Zara sist jag handlade lite. Kan tänka mig att rocka i den London 2012!! (Hoppas hoppas...) Hinner blogga nu lite innan mamma kommer hem, har packat bikini och ska åka och simma. Jag har egentligen inte tålamod för att simma men i lagom mängd kan även en sprall-fia som jag tycka att den kan vara skönt. Får se hur lång tid det tar innan jag tror att jag är en delfin och ska ner till botten. Jag spenderar alltid mer tid under vattnet och kommer helst upp när jag måste, för att ta luft vill säga.
Ha en fin måndag =)

Kärlek till dig min vän

M


Say hello to my little friend...


Inte rättvist att ta ett kort på en sån snygg jacka med en webcam men jag kunde inte hålla mig. Hade tänkt att byta ut knapparna istället för dessa plastiga svarta. Tog mig upp ur sängen in i min walk in closet bara för jag saknade den lite, hahaha... Ska låta min Canon sätta tänderna i den imorgon i dagsljuset för en mer rättvis bild. Pappas farsdagpresent ligger där inne också. Borde slå in den, fast han är sällan där inne så det är ingen fara. Han hajjar nog inte det ändå.
Godnatt min fina vän. Hoppas din helg varit underbar =)

Puss puss

M


På bättringsvägen

Jag fick sovmorgon, kaffe vid sängen och mat direkt när jag steg upp. Kunde inte fått en bättre start på dagen och även om hostan inte vill ge med sig så kunde jag inte motstå att åka och handla med mamma & pappa. Fick tag på en farsdag present tillslut. Hade tänkt att köpa en fin tröja som pappa önskade sig men den knallade han och köpte själv så det fick bli en annan sak. Vet dock inte om han läser min blogg eller inte så det kan jag inte säga vad det blev!
Fick med mig en jacka, en sjal och en PANG GOOO tröja hem i mina shoppingkassar, man mår lite bättre med tillskott i klädkammaren. Ett varm dusch, choklad och en bra film har jag tänkt att ägna min tid åt ikväll. Jag och Valentino kommer nog överleva denna lördagen också,hahaha...


Bye bye, you are amazing

M


Host host...


surpuppa som INTE vill vara sjuk...

BIG NO NO!!!
Jaaha då var man förkyld igen då. Känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Fredag & allt och jag från ingenstans bara pang boom känner mig lite varm, hängig och rosig om kinderna. Hostan har avtagit och jag känner mig lite bättre men denna huvudvärken är från en annan planet alltså! Jag har världens skönaste säng, Valentino vid min sida och choklad. En rikigt super kur egentligen så inom mig mår jag fortfarande prima. Lycklig men trött.
Ha en fin fredag min vän. Du är värdefull =)

11.11.11 Make a wish

M

THIS IS LINN




Alla borde ha en Linn. Just denna underbara är min men finns egentligen inte så mycket mer att säga. Alla borde ha en Linny
Fick se hennes nya lägenhet och vi tog oss en sväng NK för att få hjälp med hennes armbandsur, en sväng Hard Rock för att luncha (älskar deras Ceasar sallad) men annars satt vi mest inne och bara myste. Hösten tar myskvällar till en helt ny nivå and I kinda like it.
Godnatt min vän. Peppa in för helgen! :D

The world needs more people like you

M

ME HAPPY


Hej kära du. Har fått så mycket ny energi. Allting känns så bra just nu. Åååh lycka! Egentligen borde be aftonbön och somna för jag ska upp vid sju imorgon. Kan så lätt glömma att tacka för allting fint som jag har i mitt liv men skriver varje dag i min dagbok och avslutar ofta med några fina ord så det är lite samma sak. Kan inte tacka nog för min älskade Valentino tex, underbaraälskade Valle :)

Dear Jesus. I remember how my life used to be before I met you
and I am so grateful that You found me.

M


All min värme

Hej min vän. Kan inte förstå att det redan är november!!! Det har börjat att mörkna ute och dagarna känns nästan lite trista. Hur underbart är det inte när man har hela sommaren framför sig, värmen och solen! Åååh ligger och tittar på bilder från sommaren och kan inte fatta att jag spenderar dessa kalla dagar i Sverige. Vill till varmare breddgrader. Pronto!
Bless

M

6e November

Godkväll min vän. Hoppas din helg varit bra. Jag har jobbat och idag kom mina kära gudföräldrar på middag. Om en lien stund ska jag ringa upp en vän via skype och vi ska kolla igenom mina kläder för en fotografering på onsdag. Vi behöver 5 looks så jag ska ta fram lite som jag tror hon kommer tycka är fint.



Total freedom

M

En trött tjej.


Hej kära. Direkt efter jobbet slänge jag mer eller mindre i mig frukosten sedan åkte jag och mamma och handlade. Är helt slut i kroppen, det värker och jag hasar mig fram, haha... Har ställt mobilalarmet på fem i sex, working woman. Dock har jag hela eftermiddagen och kvällen fri vilket känns otroligt skönt.
Myskväll står högst upp på listan! Sov gott och må väl min vän.

The world fascinates you

M


2a november 2011


Hej min vän. Kunde hämta ut paketet idag och allting passade jätte väl. Tänkte ta en dusch och sedan försöka sova. Ska upp tidigt imorgon för jobb och sedan ska jag och mamma shoppa. Hon kommer hem från Berlin inatt men förhoppningsvis sover jag redan då. Jag fixar inte att gå upp vid sex tiden om jag inte sovit gott och länge.
Hämtade ut paketet redan vid fem men det var ju redan mörkt så bilderna blir mycket finare i dags ljus. Orkar jag ens kommentera att det är mörkt redan vid fem? Gaaaaah!

I think everbody should like everybody

M

Städning på schemat



Hej du kära. Har myst med Valentino hela morgonen. Kan inte förstå hur stor han blivit. Han växer i raket fart. Ska slänga på mig ett par mjukis byxor, laga lite mat och sedan sätta igång med städning. Har tvätt som måste vikas och kläder som ska strykas. Får väl dra en borste genom håret också, hehe. Väntar med spänning på att det ska komma ett sms med att jag kan få hämta ut mina saker jag kickade hem från H&M härom veckan! :)

With love

M

1 NOV 2011




Hej min vän. Självklart somnade jag efter någon minut in i filmen och vaknade strax efter ett. Då ringde jag min älskade mamma som är i Berlin. Hon ville säga så mycket men dom höll på att titta på något där hon var tvungen att vara tyst så det var bara jag som pladdra på i fem minuter. Hahaha, tänk dig synen. Precis innan vi skulle lägga på kunde hon iallafall viska fram hej då hjärtat, jag älskar dig. Det gör ju inte att man saknar henne mindre direkt!
Ikväll ska jag och pappa äta gott, spela alfapet och busa med Valentino.

We all deserve happiness.

M

la beauté naturelle


God morgon min vän. Är mer än tacksam över att vara ledig idag, har ont i min hals och hostan vill bara inte släppa :(. Ligger i soffan och tänkte slå på någon film.
Känns som jag är den enda i hela världen som inte sett Friends with benefits så ska se om den går att hyra via tvn. Mitt hår står åt alla håll och har en av pappas goa tröjor på mig. Tror jag kryper ner under filten igen och stannar här ettag.

All kärlek.

M

RSS 2.0