GOTT NYTT ÅR


Oversize tröja, nya brallor och skinnjacka. Nu drar vi på nyårsmiddag. GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR KÄRA BLOGGVÄNNER♥

M

Fredag 30e

Hej fina vän. Jag vet inte rikigt vilka ni är som läser min blogg men jag är glad över att se återkommande och ökande trafik här på min sida. Det är väl mer ett förvånande tack då jag inte bloggar ofta eller om något speciellt. Har en god god vän över på fika. Pratar om nyårslöften, hur vårat 2012 ska bli och bara myser.
Jag har så mycket drömmar och mål för mitt 2012. Vill jag något så blir det så. Det finns liksom inget annat så det är bara att köra :) !!
Tänkte ta mig en promenad om en liten stund och bara njuta av den vackra dagen. Puss&kram :)

M

Dagen i korthet

Heeej kära vän. Kom precis hem från en heldag på stan. Fick handlat så mycket fint, nya toppar, en jacka och massa mer. Fick en present idag också :D!! En gåva från världens bästa :). Det var ett armband och det har gröna pärlor runt om och i mitten står det ingraverat Follow your heart, gissa om jag blev glad!!
Tänker aldrig ta av mig det ;). Det var inte överdrivet mycket folk på stan idag men Nordstan är min skräck just nu! Folk precis överallt!!! Efter shopping och lunch drog vi till Borås. Mycket lugnare och behagligare tempo. Så jag har alltså precis kommit hem från Borås och nu ska jag dricka te med Mami. Puss puss :)

M


min lilla hjälte

Valentino vill tydligen inte sova. Han har sovit i mammas famn hela kvällen och nu lekar han med sin favvo leksak, en gammal strumpa, hahaha... Han är glad, han är lycklig och full med liv. Det bästa av allt är att han är bara min, min älskade som gör mig så glad. Jag är rädd för att lämna honom, orolig när han klättrar för högt och undrar så vad han tänker på när han tittar rakt in i mina ögon. Minns första natten när han var så liten och kurade ihop sin lilla kropp i min armhåla, ville bara vara nära och få kärlek. Han är fortfarande lika gosig, lika charmig men oj vilken tuffing han blivit. Tror han är kung i huset och blir bortskämd av alla som lägger sina ögon på honom.

Du betyder så mycket för mig, värd varje sekund. Jag älskar dig.


BIO

Idag blev jag väckt med en puss på kinden och en överraskning om att vi ska på bio. Så nu drar vi på bio. Löööv life idag. Puss puss :)





25 december

Godmorgon. God jul min vän:)!! Hade en väldigt mysig jul med familjen igår. Det känns nästan lite fånigt ibland när man är sådär glad och kan nästan inte med att tacka för allt fint en tusende gång, hahaha...
Jag kom hem sent igår, vid ett ungefär och somnade säkert inte innan två. Vaknade nu vid fem och jag vet inte riktigt varför jag inte kan somna om. Är väldigt trött, liten små frusen och nästan liten matt men jag ska ligga kvar tills jag inte kan bärga mig efter en kopp honungsvatten. Valentino brukar alltid vakna vid kvart över sju. Inte innan, inte efter utan kvart över sju då måste han upp och busa lite med alla leksaker eller ta sig en runda i huset för att checka av. Nu sover min älskade lilla pojke djupt så jag väntar med att slå på en film tills han vill gå upp :)

Idag ska vi fira med andra sidan släkten, alltså pappas sida. All kärlek.

M

HAHAHA HJÄLP

Det känns precis som att jag såg ett klipp på mig själv... Hahaha :)


Snart är det julafton. Jag längtar så. Det är den bästa traditionen som finns. Det pirrar i magen av lycka. På lördag ska vi hem till min kära mormor, äta gott och sedan går vi ner till min moster, där vi ser på Kalle och öppnar klapparna.

Kom kom signade jul, sänk dina vita vingar
M

20 december


Godmorgon. Är väldigt trött men ska försöka att inte somna om innan jag ska åka iväg. Ska ta mig från sängen och göra lite frukost. Idag ska jag på massage. Jag mår så bra av det och kan bara släppa allt annat. Inte för jag vet om jag behöver "släppa" något just nu haha, koppla av kanske är ett bättre ord. Om det bara kan bli lite ljusare (och gärna varmare) så tänkte jag gå på en promenad. Min ipod är proppad med ny bra musik, utan den hade det aldrig blivit några prommisar alls. True story :). Och jag får inte glömma att det är körövning ikväll med, öva öva öva inför midnattsmässan på julafton. Vilken dag, powwa!!!

All kärlek
M

Sparkling


Här är mina nya glitter brallor! :D

Det är en sån fin dag att jag ska byta om för en promenad. Solen försvinner så snabbt att jag måste skynda mig lite. Ta vara på din vecka, hoppas den blir awesome. GOD JUL

M


Funky and comfy



Dagens klädval.

Var och handlade julklappar med bästis idag. Hon handlade julklappar och jag tittade på lite nytt till mig. Fick med mig lite tröjor och två par byxor. Hittade ett par svarta glitter byxor, dom är så gaaalet snygga (bild kommer). När jag kom hem satte jag mig och julpysslade. Skrev rim och gjorde iordning de klapparna som inte hunnit bli inslagna än. Pussade självklart på Valentino och ikväll har vi bara degat till Beck. Hoppas din helg varit bra och sov så gott min vän. All kärlek sänder jag dig.

Be Amazing

M

FIGHT FOR YOU

Hade världens bästa dag igår, så mycket skratt och jag handlade lite julklappar till mig själv. I form av Odd Molly. Hinner inte lägga ut bilder just nu för nu ska jag iväg. Yeeeey. Hoppas du får en fin kväll, min kommer bli grym!! I just know so. Kärlek

slänger upp en bild på mig & finaste Maria i L.A. Älskar denna bilden, SOOOL!!!


Allt i rätt ordning

Hej min vän. Nu ska jag städa, duscha, slänga på mig något varmt och sedan shoppa med bästis! Yeeeey. Hade gärna vänt på ordning och typ skitit i städningen men det måste göras. Jag ska hitta två julklappar, sedan är jag klar! Och det bästa med allting är jag inte handlat en enda själv, haha. Jag har skickat iväg familjen för att stress shoppa istället för mig. Ha en fin dag och blås inte bort :)
Vid himlens port står tofflor på rad när barfota änglar går molnpromenad

M

Slarvig toffs och fina ord




God jul kära hjärta, hoppas allt är väl med dig. Snaaaart kommer tomten och jag har egentligen inte önskat mig någonting speciellt. Så allt jag får kommer mer eller mindre bli total suprise. Har suttit på skype en stund och pratat med en vän som har en stor plats i mitt hjärta och inte för att jag var på dåligt hurmör innan men åååh nu är jag dunder glad, lycklig och lite små sömnig. Jag har inte köpt en end julklapp än...
P A N I C A T T H E D I S C O!! Det är ett tag kvar men jag kommer säkert ändå vara ute i sista stund och stressa som en virr-majja. Typiskt mig.
Passa på och njut av alla fina jul sånger, all god mat och din kära familj. Det ska jag göra. Familjen kommer alltid först, oavsett. Föralltid.

Be you, The world worships the original

M

RSS 2.0