Må bra dag


Läppglans och håret i en bulle, så mycket orkade jag fixa mig idag haha :)


Hejhej. Tidigt imorse åkte jag till borås för att ha en "må bra dag", och det har det verkligen varit tills vi skulle ut från knallen vid lunch och alla fanatiska IFE fans sprang till höger och vänster, haha aaaaldrig mer. Missar matchen (den pågår just nu) och jag är hemma. Ska iväg och jobba om en timma och har hunnit packa upp det jag handlade, tagit mellis och nu ska jag byta om. Behövde verkligen denna dagen, halv dagen till att bara få vara med människor jag känner mig trygg hos. PUSS :)

M


Min lediga dag.


Hejhej. Har fått så fint väder på min lediga dag så jag ska snart ut på en promenad.
Nu sitter i sängen och läser lite. Gick upp vid 10 tiden och har små fixat här hemma. Nu har årstiden kommit då jag inte kan gå i skogen eller vid en sjö längre. Det funkar bara inte, inte värt all panik i flera timmar efteråt. Men nu ska det bli slut på detta, i mitten av April börjar min behandling på en KBT-mottagning i Göteborg. Kognitiv behandling med psykologer och psykoterapeuter kommer att sätta igång och jag känner mig inte direkt tills freds med detta men det kan bara bli bättre!!! Att sitta och dra upp allting och ens tänka på det gör mig ständigt gråtfärdig men tänk den dagen jag inte alls är rädd längre.
Har haft en ENORM fobi för grodor och paddor sedan jag var 15 år. Det blev verkligen till en destruktiv fobi då och har sedan bara blivigt värre och värre. Det kanske låter märkligt och ibland vet jag inte rikigt själv vad det är som gör mig så oerhört upprörd och deprimerad. Ångest, oro, gråt attacker som resulterar i att jag känner mig låg i flera timmar efteråt. Jag begränsar mig och tankarna flyger runt i huvudet och stör.
Är väldigt glad och som lugnast när jag får jobba, där har jag ett ansvar och kopplar på fokus 100% till mina uppgifter. Innan har jag inte ens orkat ta tag i det för jag vill inte prata om det, jag vill inte dela med mig av det men nu ska detta äntligen få ett slut.
Jag hoppas verkligen dom kan hjälpa mig och efter tips och sökande efter mottagningar har jag funnit en mottagning jag känner mig trygg med. Alltså i mitten av April (minns inte datumet i huvudet) ska jag ha mitt första möte med psykologen som ska hjälpa mig.
Alla som har haft någon form av fobi eller stor skräck för någonting vet att när kroppen tar så mycket stryk psykiskt kan kroppen även ta onödig fysiskt skada. Ha en fin dag, nu ska jag ut i vår sooolen :)!

Kärlek
M

Hahahaha...

Hahaha läste precis igenom mina senaste inlägg och dör av garv hahaha.. Ena stunden sjuk och värsta gnällspiken, sedan ingen update om vardagsgrejer och sen en helomvänding med världens "OOOOH HAPPY DAY" känslan i kroppen. Aaja jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag må vara världens sämsta "bloggerska" men jag är bra på så mycket annat :)!
Ha en fin kväll. All kärlek sänder jag dig.
M



.I love this part



Lyckaaaaa! Åååh jag är så glad just nu. Det pirrar i hela magen. Kom hem från jobbet fyra, har gjort mat och väntar på att den ska bli klar. Ikväll blir de steppis (alltid på måndagar). Kommer ha så mycket energi att göra av med ikväll, kan inte sluta le. GLAD TJEJ HÄÄÄR  :) . Hahaha.. Ha en underbar kväll. Puss puss
M



Lycka.


Vilken dag, SOOOL :)!!! Jobbade 13 till 21 idag och på rasten satt vi ute och tog en kopp kaffe i solen. Hur underbart är inte det?!! Fasen vad lycklig jag blir av sol, får så mycket energi. Mycket jobb nu (kuuul) så helgen kommer bestå av jobb och familjemys, varva ner mellan passen och förhoppningsvis mängder med sol. Imorgon kommer kära lilla mormor hit för att umgås och hänga med mig och Valentino. Träffar henne när jag slutat vid fem. Måste nana nu så jag är go och glad när jag träffar alla imorgon.

Pusspuss :)
M

DAGENS HÄNDER =)


Ny ring! Får knäppa en bild imorgon för den har helt underbara detaljer. Nej jag är inte förlovad utan photobooth spedelvänder allting :). PUSS

I believe in being strong
M

söndag

Heeej. Vilken grå söndag? Efter lunch fick jag nog och sov bort några timmar. Nu har jag tänt doftljus och ska titta på sista delen i Äkta Människor. Hur ska de gå för Leo?!!!! I wanna know! Godnatt Puss :)

STEPPIS



Jag är frisk. Vilket innebär att jag får träna. Nu ska jag springa iväg på ett steppis-pass. Slarvig toffs i nacken och hjälp vad jag måste klippa min "lugg". Haha...
Puss puss finisar :)!!!
M





E S C A P E



Hejhej. Har kollat på mello ikväll och nu har jag intagit sängen. Igår kunde jag stå på benen utan att må illa eller klaga över värk i hela kroppen. Sååå skönt :)!!! Mår ännu bättre idag även hostan inte vill ge med sig. Bestämde mig för gå på lovsångmässa igår kväll och komma utanför dörren. Satte upp håret i en knut och sen bar det iväg.
Har jobbat väldigt mycket helger det senaste och även om jag älskar det så blir det automatiskt att jag inte kan gå i kyrkan på söndagarna vilket har varit en väldigt stor förlust för mig. Kändes extra härligt igår så som jag har mått den senaste veckan. Hahaha...
Nu lämnar jag denna influensan bakom mig, heeeej dåååå.
Ha en fin lördag kväll, be humble! PUSSPUSS :)
M


Två bilder från igår innan mässan

Tystnadens cirkel.

Hello hello. Seg natt och täta andningsvägar, vaknat till och från hela natten. Tänkte ta dagens första Zyx citron nu. Ligger och tittar på en Irene Huss film, tystnadens cirkel, jätte hemsk film. Vill gärna gå ut lite, om så bara i fem minuter för att få lite luft. Som jag känner mig nu kommer jag inte orka gå ut men fönstet kan jag alltid öppna:). 
PUSS!
With love
M

Framsteg.

Godkväll. Mår bättre. Iallafall för stunden. Har fått Zyx citron och tagit en inför natten (halstablett/smärtstillande som lindrar vid halsont). Gick upp och tog mig två frallor, ville inte ta två alvedon på tom mage. Började väl knapra på ena frallan vid halv tio och nu är båda nere. Det är mammas hemmabakade som jag tycker så galet mycket om men det spelar ju ingen roll när magen direkt säger ifrån!?!! Om ni visste vad den gör ont och är orolig. Näsan rinner och kroppen är matt, jag skakar och fryser. Precis sett klart på en dokumentär på svtplay och tänkte kolla på en till innan jag somnar. Har sovit gott när jag väl somnat iallafall, alla dagarna jag har varit sämre. Det är jätte värdefullt, nästan lite för bra eftersom jag inbillar mig att jag är mycket bättre och när verktabletterna börjat verka vill jag hitta på något och det får jag betala för BIG TIME i efterhand kan jag lova. Absolut ingen promenad ork eller större framgång till socialt liv idag, går mellan sängen och toaletten. Har en halv mugg med nyponsoppa, den har jag kämpat med sedan fem. Tänkte "sluka" den innan jag somnar. Hoppas på en god nattsömn ikväll också, mera krafter tills imorgon och en betydligt gladare uppdatering. (Förlååååt för att jag gnäller).

Thanks for making me a fighter
M

Ett oändligt mått av kärlek.

Mamma har fixat och passat upp. Stryker sin hand över min kind och försöker med alla typer av förslag. Jag vill bara sova, jag vill bara bli frisk nu. Tillsammans kom vi iallafall på att nyponsoppa och frysta jordgubbar kan funka. Hon har också ställt en termos full med ingefärste med honung (hennes egna super recept). Det är väldigt sött och känns bra i halsen. Magen är orolig och mitt illamående vill inte ge med sig. Lite i taget under kvällens gång så får jag nog behålla allting utan större katastrof. Likt en säl rullade jag ner på golvet och låg blixt stilla medans mamma bäddade rent i sängen, puffa upp kuddarna och öppnade mitt fönster. Kravlade mig upp i sittande position där jag sitter just nu och ska lägga ifrån min datan och se den fjärde delen i Anre Dahl serien.

Dessa två avsnitt heter Det största vatten.

Titeln är hämtat ur ett bibel citat ur Höga Visan 8:7 som lyder: Det största vatten förmå ej utsläcka kärleken, strömmar kunna icke fördränka dem...

M


Usch usch.


Vaknade vid tio, kämpade mig upp vid halv elva och mer eller mindre trycker ner frukosten nu. Mådde så sinnes sjukt illa när jag vaknade, precis som att om jag rörde mig skulle jag spy. Därav varför jag låg kvar i samma ställning tills det var mer under kontroll. Jag vägrar att kräkas, det ska inte hända bara. Topp tre bland det värsta jag vet. Långsamt och en sked lite då och då, en slurp kaffe varvat med fruktsallad så börjar magen tacka mig för frukosten. Har en kopp kaffe, fruktsallad, vitaminvatten och två olika yoghurt varav en med musli och russin i. Så fort jag fått i mig detta ska jag vila lite till, vill gärna kunna ta en prommis i det fina vädret. Behöver den friska luften bara jag klär på mig rikigt!!! Usch usch, detta är inget kul alls. Men som sagt, det går över om några dagar.
Puss puss :)
I can get through this
M

Valentino Noir


Min finaste lilla pälskling.


Tre bilder från idag... Slav-toffs och inbakade flätor vid sidorna.

Dagen har varit okej. Halsen gör ont och jag har en mindre trevlig huvudvärk. Men det går över, om några dagar är jag back on track igen (vilket känns skönt!!!). Kom hem från Kungsmässan vid halv fem och sedan dess har jag pussat på min älskade Vallis och lagat tacos. Kröp upp i soffan jämte mamma men en tallrik och mådde genast mycket bättre. Energi och glad mage. Ska lägga ifrån mig datan och slå på tredje delen i ArneDahls serie. Rikigt jäkla bra, se den!!! Har sett Ont Blod och Misterioso än så länge.

All kärlek :)
M

Snuvan.



Två bilder från igår :)
Hej gullisar. Jag har blivigt sjuk, jepp. Jag har klarat mig hela vintern, genom kylan och nu har jag så sjukt ont i halsen. Feber och snuva är på ingång, känner mig varm och kall på samma gång. Kunde sova gott inatt iallafall så nu ska jag inte träna tills jag känner mig helt 100 men vill titta lite i affärer idag. Är ledig så då passar ju självklart snuvan på att säga hej hej hallååå...
Ner bäddad i sängen och varvar honungsvatten med min skivade apelsin. Ha en en fantastisk dag.

Blessed in the morning, blessed in the evening.
M

KOM IGEN NU THORSTEN

Äter popcorn och hejjar på Thorsten! Go go goooo!! Ha en fin kväll. Kärlek :)

En hel skål bara för mig själv, MUMMS :D

RSS 2.0