2i1


Har satt upp håret i en slarvig toffs i nacken.

Påväg till Borås. Nu bryr jag mig inte om detta vädret längre, jag vill ha vita jeans och sommar! Så tills sommaren och värmen kommer kör jag på vita jeans iallafall. Skinnjacka till detta, yes we like.
Puss underbara :)!!

M

TAKE ME AWAY TO SOM PLACE REAL.




Pree-spring outfit. Det blir ljusare, alla vet att snön inte kommer ligga kvar för alltid, yeeey. Har en lucka i jobbet och ska tillbaka nu vid ett. Ikväll blir det mello med mina snyggingar! All kärlek :)

Here is my hand, hold it.
M




FREDAG


Mamma och jag ska ta en fika och shoppa. Det är fredag och vi gör det vi är bra på. PUSS :)



KEEP CALM AND LOVE PINK



Inviger min nya one piece. Den är rosa, fluffig och så jäkla gosig. Så mjuk och varm. Precis som jag vill ha det. =)
Finns nog inget bättre plagg för en tjej som ständigt fryser som jag gör. Fortsätter dagen med ett leende på läpparna. Hoppas du gör detsamma. Ta hand om dig. Pusspuss :)

M
Ingen har väl missat denna? GRYM!

Morgon promenad i vinterlandskap.

Hej du kära. Morgon promenad i vinterlandskap och käka snö. Kunde inte låta bli att smaska lite på den nyfallna snön utanför huset, vilket skönt väder att få tänka och ta sig en snabb prommis i. Nu är jag inne igen och äter frukost. Hade en sån fin kväll igår, mina gudföräldrar var över på besök. Underbara älskade!

With love
M

två bilder från dagen.



två bilder från idag

Tjaa. Underbar fredag, vi beställde hem kinamat och jag somnade vid åtta, hahaha. Jag fattar inte vad som hände meeen vad skönt.
Nu ligger vi och tittar på basket. LA - Boston. Det kommer inte blir några problem att somna inatt även om jag sovit nästan tre timmar. Jag älskar ju att sova =)
Ha en fin helg. Pusspuss :)
M

One who loves you


Godmorgon käraste vän. Vilken morgon. Mådde illa, mådde bra, mådde illa och sedan helt okej. Senaste statusen för mitt välmående är alltså helt ok nu. Är nog bara över trött. Ligger och hittar på skojsiga klipp på youtube. Kan inte låta bli, jag dras till dom. Och som jag skattar, vilka sköna människor det finns ändå. Ville bara in här och säga hej,  önska dig en fin söndag. Pusspuss :)

Feel loved
M


RSS 2.0